IBSA

IBSA

IBSA GROUP 
IBSA е мултинационална швейцарска фармацевтична компания. Тя е създадена от група швейцарски биолози през 1945г. IBSA - Institut Biochemical SA придобива уникален опит във фармацевтичните изследвания и технологии. Компанията използва своя дългогодишен опит и научна експертиза в областта на фармацевтиката, за да разработва и провежда медицински изделия за дерматологията на базата на хиалуроновата киселина, като по този начин създава специализирана дермостетична марка: IBSA Derma.

IBSA е една от водещите фармацевтични компании в производстово на хиалуронова киселина и продукти, съдържащи хуалуронова киселина. Продуктите им се предлагат в над 80 страни.

Философията на компанията е фокусирана върху стратегия за оптимизиране на активите съставки, като същевременно се разработват новаторски формулировки, с по- висока ефективност и толерантност, способни да оптимизират спазването на предпианията от страна на пациента и терапевтичните резултати. 
Подходът на IBSA Derma е насочен към противовъздействие на физиологичното намаляване на хиалуроновата киселина в кожата, като по този начин се въззстановява хидратацията, еластичността и тонуса. В действителност, продуктът синергично съчетава дълбока хидратация със стягащ и лифтинг ефект. 

Благодарение на иновативното използване на ултрачиста хиалуронова киселина, IBSA Derma предефинира каноните на класическата красота. В продължение на много векове красотата се е подчинявала на определени стандарти. Днес IBSA Derma предефинира правилата за красота, като същевременно засили автентичността и уникалното излъчване на всеки индивид. 

"Всеки е уникален" е мотото на комапнията. 

IBSA Derma подчертава естествената ни красота и доказеа, че всички ние сме уникални. Вече няма лица, които изглеждат еднакво и процедури, които могат да "изкривят" соматичните черти - днес свежата натурална визия е единствената препратка към красотата. 

Компанията предплага пълна гама от продукти и марки като Profhilo, Viscoderm и Aliaxin, базирани на концепцията Hydrolift Action. 
Hydrolift Action е иновативен подход, базиран на използването на ултрачиста хиалуронова киселина, произведена с помощта на патентована IBSA технология, която създава оптимални условия за превенция и борба с признаците на стареене. 

Хиалуроновата киселина на IBSA е ултрачиста и произведена чрез патентован процес на биоферментация от streptococcus zooepidemicus, а този процес се оценява в световен мащаб като "НАЙ - ВИСОКО КАЧЕСТВО" по чистота и безопастност.