REGENYAL LABORATORIES

REGENYAL LABORATORIES

От години REGENYAL LABORATORIES посвещават време и научи изследвания в създаването на продукти, които да се използват в естетическата медицина и ортопедията. Компанията е в челните позиции в производството на интрадермални и интраартикуларни инжекционни препарати на базата на хиалуронова киселина. Продуктите им са все по-често търсени в Италия и в чужбина благодарение на високата надеждност, а в момента компанията REGENYAL LABORATORIES присъства в 74 държави.

Защо техните продукти се различават от другите? Тъй като те гарантират по-голям контрол, усъвършенствани технологии и респект към естествеността, здравето и хармонията на човек, а това са всички важни ценности, които може да гарантират сертифицирана система. Безопасността и качестовото на веществата са основни елементи за сферата на естетическата дерматология.

REGENYAL LABORATORIES избират най-чистите суровини, увеличават сертификатите за система за качество всяка година и използват устойчиви материали.

Компанията полага сериозни усилия за престижа на марката MADE IN ITALY и създава своите препарати в съответсвие със стандарта за ЗЕЛЕНИ ИНЖЕКЦИИ. Компанията се ангажира с "екологично поведение" (" ecological behavior "). Те са на мнение, че дори красотата може да бъде екологична, стига благосъстоянието и волята на пациента да се комбинират с устойчиви и минимално инвазивни решения.
Според REGENYAL LABORATORIES екологията и естетиката се преплитат и предприемат стъпки, за да допринесат за отговорното развитие и опазване на околната среда. Това е реалност благодарение на стандарта Green Injections на уникалната марка продукти Regenyal.

Използваната хиалуронова киселина е произведена от FIDIA FARMACEUTICI и гарантира най - високо качество по отношение на чистота на суровините. Пълно отсъствие на нуклеинова киселина и протеини в продуктите означава изключително качество и абсолютна безопасност. 

Regenyal Laboratories притежава следните сертификати:

ISO 9001 - International Standard relating to Quality Management Systems

ISO 13485 - International Standard relating to Quality Management Systems concerning medical devices

ISO 14001 - International Standard relating to Environmental Management Systems of Organizations

CE CERTIFICATION Issued by the notified body 0373 (Istituto Superiore di Sanità)