Viscoderm hydrobooster

Viscoderm hydrobooster

Продуктите от серията VISCODERM® дават цялостно решение за естетическия пазар като отговорят на нуждите на дерматолозите за намаляване на ефектите от процеса на стареене на кожата.

VISCODERM® е решението за лечение чрез подхода отвътре навън. 

СИСТЕМА ЗА МНОГОАКТИВНО ОБНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА
Тази система се гарантирана от отлична поносимост, клинично доказани резултати и качествени суровини с познат произход. 

VISCODERM® hydrobooster е медицински продукт за инжектиране на хиалуронова киселина, който може да предложи двойна функция: биологичен процес на хидратация и преструктуриране на тъканите, заедно с механично действие за разтягане на фини линии и  бръчки, а това е уникалния процес HYDROSTRETCH. 

VISCODERM® hydrobooster е продукт, предназначен за интрадермална употреба. Съдържа високопречистена естествена хиалуронова киселина, с молекулно тегло близко до ендогенната хиалуронова киселина. 

Действието на HYDROSTRETCH е възможно благодарение на свойствата на VISCODERM® хидробустер. Продуктът е лесно подвижен и с нисък вискозитет, което гарантира оптимална интеграция в тъканите и  използване в различните нива на дермата, както и до най-повърхностните слоеве. Поради тази причина VISCODERM® hydrobooster е особено ефективен в областите на лицето със силно изразена мимика (периорално, околоочната зона и чело).

Действие на продукта: 

  • Подобрява еластичността
  • Хидратация и преструктуриране на тъканите
  • Прави кожата сияйна и гладка
  • Дейността по биореструктуриране се удължава с течение на времето 


Как се използва? 2 сесии с интервал от два месеца, 2 пъти в една календарна година