Profhilo Haenkenium

Profhilo Haenkenium

Кремът Profhilo Haenkenium® осигурява незабавна хидратация на кожата, естествена антиоксидантна защита и дългосрочни натрупващи се резултати за подмладяване на кожата.

Комбинирайки патентован комплекс от хиалуронова киселина (HA) с екстракт от растението Salvia Haenkei, кремът Profhilo Haenkenium® има няколко действия: предпазва, възстановява и подобрява състоянието на кожните клетки.

  • КОМПЛЕКС НА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА (HA) Продуктът успешно комбинира както високомолекулно HA, което има защитен ефект, възстановява и поддържа хидролипидния филм на кожата, така и  хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло, което допринася за оптималната хидратация. 
  • HAENKENIUM Този патентован екстракт от Salvia haenkei обогатява формулата и забавя процеса на разграждане на хуалуроновата киселина, удължавайки ползите за кожата от нанасения слой крем. Той осигурява защита на кожата от увреждане на свободните радикали и подобрява здравето на клетките на кожата.


Дейстия на кремът Profhilo Haenkenium®:

  • ЗАЩИТАВА и осигурява изключителна антиоксидантна защита и предпазва кожата от преждевременно стареене, причинено от оксидативни стресови фактори като замърсяване, диета и тютюнопушене и предотвратява фотостареенето, противодействащо на увреждането от излагане на ултравиолетови лъчи.

  • ВЪЗСТАНОВЯВА бариерната функция на кожата, възстановява хидратацията на кожата, както и нейната стегнатост, еластичност и тонус.

  • ПОДОБРЯВА качеството, здравето и външния вид на кожата чрез намаляване на видимите признаци на стареене като фини линии и бръчки, както и облекчаване на дразненето и зачервяването на кожата, причинени от оксидативен стрес, сенсибилизация или след всякакви дермоестетични процедури.

    Кремът Profhilo Haenkenium® се предлага в опаковка от 50мл.