Profhilo

Profhilo

Биоремоделирането е иновативен антиейджинг подход в естетичните процедури, който стяга отпуснатата кожа и възстановява еластичността и тонуса й. Благодарение на своя състав, Profhilo осигурява уникално двойно действие. Биорегенериращият ефект се дължи на нискомолекулна хиалуронова киселнина в кожата. Лифтинг и стягащото действие на Profhilo  е резултат на високомолекулна хиалуронова киселина, която осигурява ремоделирането на лицевия овал. 

Profhilo ефикасно се бори с признаците на стареене, ревитализира кожните клетки и възстановява стегнатостта на кожата за дълъг период от време. Продуктът е биосъвместим, безопасен и с висока степен на чистота, което свежда до минимум страничните реакции. Необходими са само 5 точки на инжектиране, което гарантира комфорта на пациента по време на процедурата.

Какво е новото? Profhilo е продукт, който представлява комбинация от стабилизирани хибридни комплекси, е първият продукт, разработен с Nahyco. Уникална и иновативна технология за термично производство, патентована от IBSA. 

Как работи? Profhilo стимулира динамично ремоделиране на много нива. Ремоделира извънклетъчната матрица по отношение на еластичността и укрепването й, подпомага жизненоспособността на фибробласти,  кератиноцити, адипоцити.

Предназначение: Ремоделиращо действие на тъканите и стягащ ефект върху кожата (лице, шия и тяло)

PROFHILO® е особено подходящ за прилагане при разтегната кожа, в областта на скулите и под тях и трябва да се инжектира в дълбокия кожен слой.

Стабилизираните хибридни комплекси на PROFHILO® осигуряват рестабилизиране на физиологичните нива на ендогенната хиалуронова киселина и подобряване на кожния тургор.

Profhilo ефикасно се намесва: 

  • във физиологичния процес на стареещите тъкани, про промени в колагеновите и еластиновите влакна
  • в процеса на възстановяване на дермалната тъкан, в случаите на акне или белези
  • при загуба на компрометирана мастна тъкан

Как се използва? 2 сесии с интервал от един месец. Всички естетични техники за инжектиране се прилагат в повърхностния подкожен слой. IBSA препоръчва техниката на инжектиране БЕТ (биоестетични точки) за минимизиране на рисковете и максимизиране дизуцията на продукта. 

Техниката БЕТ (Био Естетични Точки), изследвана и разработена от IBSA, е базирана на 5 точки на навлизане, специфично избрани, с цел минимизиране на рисковете и максимизиране на дифузията на продукта в областта на скулите и под тях.

Веригите на хиалуроновата киселина с различни молекулни тегла, присъстващи в PROFHILO® са свързани помежду си, по начин, по който придава уникални структурни характеристики на продукта. Тази технология, базирана на образуването на хибридни комплекси на хиалуронова киселина, дава възможност за достигане на концентрацията от 64 mg хиалуронова киселина в 2 mg спринцовка. Само 5 точки на инжектиране са необходими за предоставяне на максимален комфорт от процедурата.

Защо да изберем Profhilo?

Биосъвместим – Съставен от висок клас пречистена хиалуронова киселина, получена от биоферментация.
Сигурен – Поради своята висока степен на чистота и липса на добавки, PROFHILO® предлага по-голяма безопасност и следователно намалява страничния ефект.
Ефективен – Предлага продължителни резултати, благодарение на своята патентованата технология.


Какво прави продуктът уникален? 

  • Висока концентрация на хиалуронова киселина 64mg/ 2ml
  • Отлично разпределение
  • Нисък вискозитет 
  • Без BDDE или други химични агенти 
  • Нисък възспалителен отговор
  • Термично стабилизирана есествена хиалуронова киселина с трайност, стравнима с ниска степен на омрежване на гела

 

PROFHILO® е новият съюзник срещу стареенето на кожата, който подхранва кожните клетки и възстановява стегнатостта й за по-дълъг период от време.