ОБУЧЕНИЯ

ОБУЧЕНИЯ

Център за професионални обучения "Персона" към "Дермика Естетика ЕООД"  град София е лицензиран център за професионално обучение чрез Национална агенция за професионално обучение и образование (НАПОО) към Министерски съвет. Обучителният център е специализиран за програми, свързани с професия козметик за втора и трета степен на професонална квалификация. Преминавайки през нашите обучение Вие ще получи фокусирани и ценни знания, базирани на последните тендеции в сферата на красотата, както и ще умеете да боравите с последен тип технологии и топ процедури. Също така ще получите и добри познания за професията козметик не само от българската школа, но и от руската такава. Фокус на нашите обучения е практическата дейност и работа върху реални модели. Всички обучения преминават по утвърдена и адаптирана програма от МОН.

Предимавайки през някое от обученията на Persona Academy вие получавате достъп до качеството образование, опитни препователи, индивидуално отношение и още много ползи. При нас ще откриете и редица семинари, курсове и обучения  за надграждащи знания и развитие в областта на козметиката за вече работещи специалисти.   

Мотото на Persona Academy, което е наш пътеводител, е "Next generation education!"

Мисията на Persona Academy
е провеждането на професионални обучения от утвърдени преподатели на високо ниво, гарантирайки качество и получаването на ценни знания и умения. 

Визия на Persona Academy: Принос към сферата на красотата, давайки достъп до качествено, адаптирано и модерно образование на начинаещи или награждащи обучения за вече работещи козметици в сферата.

Ценности на Persona Academy:

  • Отговорност
  • Проздрачност на действията
  • Иновативност
  • Постоянно усъвършенстване