Esthemax Jellymask

Esthemax Jellymask

Американската компания Esthemax има над 37-годишен опит в професионалната индустрия за красота, като брандът е ангажиран с предоставянето на професионална козметика с най-високо качество, за да отговори на разнообразните нужди на клиентите, като същевременно опазва околната среда.

Всички продукти на марката НЕ са тествани върху животни, а брандът е член на Световния фонд за опазване на дивата природа.

Брандът Esthemax притежава сертификат за добри производствени практики за медикаменти и лекарства, наложен от FDA в САЩ и KFDA в Южна Корея. CGMP системите осигуряват внимателни и точни разработки, наблюдение и контрол на производствените процеси и съоръжения.

Esthemax Hydrojelly маските се активират с помощта на вода. Hydrojelly маските дълбоко и дълготрайно хидратират кожата, като попълватестествените водни запаси и увеличават капацитета на кожата за задържане на влага. Брандът Esthemax избягва химикали и консерванти в своите продукти. Hydrojelly маските НЕ съдържат парабени, сулфати, фталати, талк и царевично нишесте. Прахообразната формула поддържа съставките свежи, като запазва естествените им ползи.

Какво представляват HYDROJELLY маските?
Маските Hydrojelly са обогатени с електролити, за да стимулират хидратацията на кожата. Те имат уникална, патентована електролитна система, благодарение на която хранителните вещества и минералите от маската проникват дълбоко в кожата и позволяват на клетките да генерират енергия, укрепват кожната бариера, поддържат водно-липидния баланс и осигуряват бързото придвижване на хранителните вещества в по-дълбоките слоеве на кожата.

Тези маски са формулирани с екстракти от водорасли, електролити и органични активни съставки, за да осигурят уникална копринено нежна текстура.

Имат моментално успокояващо и освежаващо действие. Стягат, изглаждат и ревитализират кожата, като й придават деликатен естествен блясък. Esthemax Hydrojelly маските са приятни за клиента по време на процедурата и лесни за използване от специалистите.

Защо е необходимо активиране на маските с вода?
Esthemax® избягва влагането на химикали и консерванти в състава на продуктите, като например парабени.
Иновативната формула под формата на сух прах поддържа съставките свежи, като същевременно запазва всички полезни и ценни свойства за кожата.

Безопасно ли е маските да се нанасят върху клепачите и устните?
Да, маските са абсолютно безопасни за употреба върху клепачите и устните.

Какъв срок на годност имат продуктите? 
12 месеца след отваряне на опаковката и 24 месеца за съхранение.