Aliaxin EV

Aliaxin EV

Aliaxin EV - Essential Volume е специално разработен продукт, който да коригира  контура на лицето, да увеличи загубения обем и да ремоделира. Формулата е с чиста хиалуронова киселина с естествен лифтинг ефект и е идеален продукт за подкожни инжекции, които хидратират кожата и стимулират тъканта. Медицниският продукт се характеризира с уникалната си чистота и ниско съдържание на протеини, BDDE и ендотоксини, което прави лечението особено щадящо за пациента.

Например Aliaxin EV - Essential Volume може да се използва за белези от акне или за назолабиални гънки. Той обаче може да се използва и ако се желае цялостно обогатяване на лицевата тъкан. Предназначен за зоните на лицето, които изискват обогатяване на тъканите, чрез растеж на меките тъкани (бузи, брадичка, скули).

Поради своята мека и гладка текстура, той може да се прилага много добре: Той се влива в кожата без никакви усилия и сила, а там се интегрира много добре. Това позволява на лекарите и дерматолозите да постигнат естествени резултати за своите пациенти, които са много дискретни и естествени. 

Резултатът от процедурата зависи от вида кожа и от естеството на несъвършенството: колкото по-малко очевидно е то, толкова по-добър е резултатът.

Aliaxin EV възстановява обемите там, където е необходимо, а опаковката е в размер 2 x 1 ml.