Dermafix устройство за микронийдлинг

Dermafix устройство за микронийдлинг

GENOSYSDERMAFIX е автоматично устройство за микронидлинг терапия.

Иновативният уред помага за повишаване скоростта на абсорбция на активните съставки, съдържащи се в продуктите за грижа за кожата,
като създава микроканали в нея. Също така индуцира синтеза на колаген и еластин чрез естествения оздравителен процес, протичащ в кожата след микронараняванията.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
1. Игла тип диск. Всеки метален диск има четири игли. А четири диска образуват един иглен картридж. При проникване на микроиглите в кожата отсъстват сериозни увреждания и няма никакъв риск от счупването им.
2. Брой игли - 16. Броят на иглите е 16, като по този начин се образуват повече микроканали в сравнение с други автоматични устройства за микронидлинг, чиито иглени картриджи обикновено са снабдени с 12 игли.
3. Дебелина на иглата - 0,20 mm. Усещането за болка е минимално.
4. Профил на иглата - шестоъгълник. Напречното сечение на всяка игла е шестоъгълно вместо кръгло, така че при проникване в кожата, контактната повърхност на всяка игла е значително намалена и по този начин се минимизира усещането за болка.
5. Стерилизирани игли. Хигиена и безопасност.
6. Регулируема мощност на мотора. 11 нива.
7. Регулируема дължина на иглата (0.25 mm - 2.00 mm). В зависимост от целта на терапията дължината на иглата може да се регулира, което позволява по-ефективно и лесно третиране на различни кожни проблеми на даден клиент, изискващи различна дължина на иглите. Това прави уреда изключително рентабилен.

СПЕЦИФИКАЦИИ:
• Компоненти: устройство, адаптор, иглен картридж (2 бр.)
• Обороти в минута: 1000~6000
• Напрежение на мотора: 12V
• Адаптор: вход - 100V~240V (50-60Hz), изход - DC 1~12V (100~1000mA)
• Тегло на уреда: 101 gr