ND Cell продукти

ND Cell продукти

ND Cell ANTI-WRINKLE SERUM & CREAM: Специална грижа за шия и деколте
СЕРУМ И КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ ЗА ШИЯ И ДЕКОЛТЕ

Красивата линия на шията и деколтето, без бръчки и отпускане на кожата, е символ на женственост и младост. С напредване на възрастта в областта на лицето, шията и деколтето се появяват все повече фини линии и бръчки. И докато за бръчките по лицето има различни методи за третиране, като въвеждане на филъри, лазерни процедури и химични пилинги, които ефикасно ги заличават, то в областта на шията и деколтето, терапиите са по-ограничени, тъй като кожата е много по-крехка и нежна в сравнение с тази в областта на лицето. За ефикасна и естествена терапия на шията и деколтето, GENOSYS създаде специалната гама продукти ND Cell.

 • Против бръчки 
 • Хидратация
 • Стягане и лифтинг
 • Комплекс от витамини

  ND Cell ANTI-WRINKLE SERUM 30 ml - СЕРУМ ПРОТИВ БРЪЧКИ ЗА ШИЯ И ДЕКОЛТЕ
  Серумът помага за подобряване на плътността, изглаждане, стягане и лифтиране на кожата, както и за намаляване на бръчките в областта на шията и деколтето. Специално формулиран е за използване с ролер GENOSYS.

  ND Cell ANTI-WRINKLE CREAM 50 g - КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ ЗА ШИЯ И ДЕКОЛТЕ
  Крем, който стяга, лифтира и изсветлява кожата в областта на шията и деколтето, като същевременно усъвършенства текстурата й. Ефикасно премахва пигментните и възрастовите петна.

 Действия на продуктите: 

- Спомагат за възстановяване на кожата и за намаляване на бръчките чрез стимулиране синтеза на колаген.
- Осигуряват на кожата дълготрайна хидратация и я предпазват от вредните външни фактори.
- Отличен стягащ и лифтинг ефект чрез намаляване съкращаването на мускулните клетки.
- Успокояват сухата и раздразнена кожа,намаляват производството на меланин, неутрализират свободните радкали и предпазват клетките от увреждане.

Активни съставки:Натриев хиалуронат, бета глюкан, серамид NP, сквалан, масло от жожоба, масло от карите, Витамин А (ретинил палмитат), витамин В5 (пантенол), витамин С (аскорбил глюкозид), витамин Е (токоферил ацетат)

ND Cell ANTI-WRINKLE CREAM