ПРОДУКТИ ЗА ТЕРАПИИ

ПРОДУКТИ ЗА ТЕРАПИИ

GENOSYS SKIN RENEWAL PEELING SYSTEM (SRS)       2 ml x 10 флакона   ПИЛИНГ СИСТЕМА ЗА ОБНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА

SRS е професионална пилинг система за изсветляване и озаряване на тена, по-гладка, свежа и сияйна кожа. Натурални плодови киселини, намиращи се в плодовете и други храни, помагат за премахването на мъртвите клетки от повърхността на кожата, стимулират клетъчното обновяване и формирането на нови и здрави епидермални клетки.

КЛЮЧОВИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ:  „Естествен AHA комплекс в GENOSYS SRS“
Действия: лек пилинг, изравняване на тена и изсветляване на кожата, премахване на пигментните петна и стимулиране на клетъчното обновяване


• Млечна киселина: подобрява цялостната текстура на кожата, като овлажнява, отделя мъртвите повърхностни клетки и стимулира производството на колаген.
• Гликолова киселина: безопасно премахва мъртвите клетки и разкрива нова и свежа кожа. Активира производството на колаген и еластин в дермата, намалява появата на бръчки и ефикасно редуцира фотоуврежданията.
• Бадемова киселина: инхибира синтеза на меланин и потиска пигментацията, осигурявайки видимо подмладяване на фотоувредената кожа. Със своя антибактериален ефект, тя помага и при лечение на различни инфекции на кожата.
• Фитинова киселина: притежава антитирозиназно и антиоксидантно действие и намалява честотата на поствъзпалителните пигментации. Интензивно овлажнява кожата, контролира секрецията на себум и блокира образуването на меланин.
• SH-полипептид-7: рекомбинантен протеин, който има структура и функционира както човешкия растежен хормон - ключов хормон в нашия организъм за стимулиране възстановяването на тъканите и активиране на регенерацията на клетките и клетъчния растеж. Получава се чрез микробна ферментация.
• Екстракт от Scutellaria baicalensis (байкалски шлемник): притежава антиинфламаторни, противовирусни и антибактериални свойства.

СЕРУМИТЕ GENOSYS са формулирани с внимателно подбрани съставки специално предназначени за микронидлинг терапия.

Щадящи формули
Серумите GENOSYS са формулирани максимално да щадят кожата и не съдържат никакви вредни
добавки, като се има предвид фактът, че съставките могат да проникнат дълбоко в кожата чрез микроиглите.
Иновативните серуми не съдържат парабени, етанол, изкуствени аромати, оцветители и други вредни
вещества, които биха могли да причинят кожни раздразнения.

Най-добър терапевтичен ефект чрез високоефикасни съставки:
• SH-полипептид-7: рекомбинантен протеин, който функционира като човешкия хормон на растежа - ключов хормон в организма за стимулиране възстановяването на тъканите и насърчаване на растежа, формирането и регенерацията на клетките. Получава се чрез микробна ферментация.
• Мултипептиди: пептидите имат способността да възстановяват клетъчната комуникация, благодарение на което активират синтеза на колаген и помагат за ревитализацията на кожата.
• Екстракт от растителни стволови клетки: има антивирусно,
антиалергично и антиоксидантно действие и помага за лечение на кожните възпаления и раздразнения.