4 EVER

4 EVER

4 EVER - “Разработен за оптимална подготовка на епидермалната тъкан”
Липогел | Отлепваща маска | Aактиватор


4 EVER е иновативна ексфолираща процедура, подходяща за всяка част от тялото като помощно средство при профилактика на акне.

Пълният комплект (кутия) включва: а) Микро-дермо абразивен ЛИПОГЕЛ с микронизиран сферичен силициев диоксид, бадемово масло, масло от индийски саха, слънчогледово масло б) ЛЕПИТЕЛНА МАСКА с въглен и салицилова киселина. в) АКТИВАТОР, който се използва върху липогел и маска. Съдържа натриев аскорбил фосфат (защитен витамин С), екстракт от бяла черница, екстракт от рускус и фитинова киселина.

Протоколът се състои от две фази: ЕТАП 1 – Микродермо изтриване чрез нанасяне и масаж на LIPOGEL за получаване на ефективен механичен пилинг. В края на масажа с LIPOGEL, пулверизацията на ACTIVATOR ще даде in situ почистваща емулсия с обезмасляващо и почистващо себумно действие, което ще улесни дълбокото почистване на епидермиса и отстраняването на продукта. ФАЗА 2 – Пред-пилинг чрез прилагане на черната маска със салицилова киселина и растителен въглен, с време на излагане от 5 минути. Последващото пръскане на АКТИВАТОРА ще превърне предварителния пилинг в ЛЕПИТЕЛНА МАСКА за няколко секунди, ефективна за отстраняване на мастните остатъци и примеси от епидермиса.

Протоколът за приготвяне има 4 ефекта: 1) Микро-дермо абразия 2) Обезмасляване 3) Пред-пилинг 4) Антиоксидант.

Може да откриете още информация на адрес: https://biorepeelcl3.bg/