BioReLift крем

BioReLift крем

BioReLift е крем за последваща обработка, той се представя като лека емулсия с лесно усвояване, с копринена текстура и меко и обгръщащо усещане за кожата още от първата употреба.

Формулировката представя над 20 активни вещества, като колоидни платинени биомиметични пептиди, микронизирана хиалуронова киселина, аминокиселини, витамини и подхранваща липофилна фаза от естествен произход, съдържаща арганово масло, бадемово масло, масло от ший и бизаболол.

4 Биомиметични пептиди, подсилени от колоидна платина:

DIPEPTIDE DIAMINOBUTYROYL BENZYLAMIDE е пептид, който имитира осакатяващото действие на отровата на гърмящата змия на Wagler. Той е мощна синтетична активна съставка, без вегани и без жестокост, която симулира действието на пептид, съдържащ се в отровата на змията. Той създава ботокс ефект с действие против бръчки и антигравитация.

МЕДЕН ПАЛМИТОЙЛ ХЕПТАПЕПТИД-14 и ХЕПТАПЕПТИД-15 ПАЛМИТАТ, синергия на два биомиметични пептида в система за еднократно освобождаване, чрез връзката с мед. Това е специално насочена система за доставка, която може да освободи активната съставка там, където е необходимо. Благодарение на високия афинитет към растежните фактори на FGF фибробластите, те насърчават производството на колаген и еластин в кожата. Те също така действат като антиоксиданти и стимулират производството на гликозаминогликани в допълнение към премахването на увредения колаген и еластин от кожата.

ACETYL TETRAPEPTIDE-17 е пептид с модулиращо действие, по-точно индуцира синтеза на лумикани (клас протеогликани) от дермалните фибробласти. Тези гликопротеини представляват скелето на дермата и организират колагеновите влакна в три измерения, като по този начин поддържат скелето на дермата.

КОЛОИДАЛ ПЛАТИНУМ поддържа електрическия баланс в епидермиса, правейки кожата по-малко податлива на увреждане от свободните радикали и преждевременно стареене. Платината стабилизира пептидите, повишавайки тяхната ефективност и неизменяемост. Също така е клетъчно обновяване на кожата, унищожава свободните радикали, реактивира клетъчните процеси, овлажнява кожата, подобрявайки проникването на активни елементи.

МИКРОНИЗИРАНА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА с висока абсорбция, тя изпълнява подчертано овлажняващо действие благодарение на своите хигроскопични свойства, припомнящи водата в клетъчната матрица на съединителната тъкан и насърчавайки синтеза на колаген и еластин.
Формулировката се допълва от група аминокиселини с овлажняващо и антиоксидантно действие като АРГИНИН, ГЛИЦИН, ПРОЛИН, ЛЕВЦИН, ЛИЗИН, ИЗОЛЕУЦИН и ВАЛИН и антиоксидантни витамини като ПАНТЕНОЛ, ВИТАМИН Е, ВИТАМИН В2 и ВИТАМИН С в неговата ASCORBYL защитена форма Глюкозид.

Кремът се предлага в два размера: 30мл и 200мл. 

Може да откриете още информация на адрес: https://biorepeelcl3.bg/