BB GLOW TREATMENT

BB GLOW TREATMENT

ПОДМЛАДЯВАНЕ И ПОДОБРЯВАНЕ ТЕНА НА ЛИЦЕТО ПО МЕТОДА BB GLOW

 

 Най-новият метод BB Glow Skin Treatment е уникална козметологична разработка, предназначена за безопасно и интензивно изравняване тена на кожата и подмладяване на лицето. Иновативната терапия е подходяща за всеки тип кожа, особено за заличаване на белези от акне, изсветляване на хиперпигментации, свиване на порите, изглаждане на фини линии и бръчки.
Ампулите с мезокомплекс са резултат от най-новите научни разработки на корейските специалисти в областта на естетичната козметология и осигуряват широкоспектърен подход в грижата за кожата на лицето. Съставът на ампулите гарантира комплексно въздействие върху кожата, което се усилва многократно при съчетаването им с апаратни методи, като микронидлинг, ултразвукова и фотодинамична терапия. След провеждането на курса от апаратни процедури се постига не само изравняване и подобряване тена на лицето, но и изглаждане на бръчките, вследствие засиленото производство на колаген и еластин, намаляване обема на мастния слой, ускоряване циркулацията на кръвта и насищане на тъканите с кислород.

 

BB Glow е иновативна процедура, която премахва необходимостта от нанасяне на BB крем, фон дьо тен и пудра. Неутрализирайки свободните радикали, процедурата заличава белези от акне и хиперпигментация, свива порите, освежава кожата, изравнява тена и хидратира в дълбочина. Освен това намалява съдържанието на меланин преди и след излагане на UV лъчи.